van Steenis nv

Eén en zelfs al je vacatures ingevuld voor een vast bedrag van slechts € 7.950,-

Meer dan 30 jaar ervaring in het trainen en coachen van commerciële en leidinggevende medewerkers maakt van van Steenis & Partners nv de meest betrouwbare partner voor het rekruteren en selecteren van uw managers en verkopers. van Steenis & Partners nv is Erkend Wervings- en Selectiebureau en hanteert daarenboven de Gedragscode van het Instituut voor Selectiepsychologen. Deze combinatie garandeert u dat wij iedere opdracht binnen een strikte deontologie vervullen.

Onze Assessment & Development Centers spitsen zich toe op het doortesten van uw commerciëlen en leidinggevenden in de drie fasen van hun loopbaan: hun Flow-In, Flow-Through en Flow-Out. Met andere woorden voordat u hen rekruteert, promoveert of reloceert. Onze selectieprocedures geven u namelijk snel en eenduidig antwoord op de drie hamvragen:

  1. Past hij?
  2. Wil hij?
  3. Kan hij?

De kern van onze wervings-en selectieaanpak

van Steenis & Partners nv traint al meer dan 30 jaar commerciëlen en leidinggevenden op alle niveaus en in alle takken van het bedrijfsleven. Het is dankzij onze meetbare resultaten daarin dat onze klanten ons 20 jaar geleden hebben gevraagd om ons ook te laten erkennen als wervings- en selectiebureau.

Onze gemeten resultaten bij werving- en selectie bedragen 93%. Dit betekent dat 9 van de 10 kandidaten die van Steenis & Partners nv ooit heeft geselecteerd na een jaar nog in functie zijn. De combinatie van training- en selectiebureau biedt namelijk het enorme voordeel dat wij de organisatie van onze opdrachtgevers héél goed kennen. Zelfs tot in die mate dat wij de medewerkers al ooit hebben getraind aan wie de nieuwe rekruten zullen leidinggeven, rapporteren, verkopen of ondersteuning bieden. Dit legt onze klanten geen windeieren: 93% success rate bewijst het succes van ons hand-in-hand gaan van training en selectie.

Assessment & Development Centers

Als klant geeft u ons de opdracht om de juiste kandidaten aan te trekken (werving) en daaruit de besten te triëren (selectie). Voor het eerste – de werving – schakelen we alle beschikbare rekruteringskanalen in. Voor het tweede – de selectie – voeren we telkens drie zeer grondige opeenvolgende selectiefasen uit die uitmonden in het ultieme Assessment & Development Center.

Tijdens zo’n Assessment & Development Center simuleren we de concrete praktijksituaties waarin de kandidaten zullen terechtkomen na aanwerving. Deze laatste fase:

  • Omvat een intensieve en realistische simulatie van de werksituatie na aanwerving,
  • Duurt een halve dag voor binnendienstmedewerkers en commerciëlen op midden­niveau en een hele dag voor leidinggevenden en commerciëlen op hoog niveau.
  • En beantwoordt ondubbelzinnig de drie hamvragen: ‘Past hij? Wil hij? Kan hij?”

Ondanks de enorme logistieke inspanning die dit vergt en de indringendheid van de interviews, praktijkcases, tests en rollenspelen zult u ontdekken dat u nergens anders goedkoper terecht kunt wanneer u één of zelfs meerdere vacatures hebt:

Bij van Steenis & Partners nv betaalt u immers per geteste persoon en niet per aangeworven persoon! Of u dus uit vijftig cv’s één eindkandidaat aanwerft of vijf maakt voor ons niets uit. Wel voor uw portemonnee. U betaalt immers een vast forfait voor de volledige selectieprocedure ongeacht het aantal door ons gescreende noch het aantal door u aangeworven kandidaten.

Daarom betaalt u voor de eerste drie selectiefasen
samen slechts € 7.950,- !
Snel, Goed en Goedkoop!

Ook qua snelheid loopt het allemaal uiterst vlot. Reeds binnen de drie weken na het opstarten van de vacature ontvangt u onze bevindingen over de topkandidaten die de eerste drie selectiefasen met succes hebben doorlopen. Onmiddellijk daarop krijgt u die kandidaten ook persoonlijk voorgesteld. Op basis daarvan bepaalt u zelf wie u daarvan doorstuurt naar ons Assessment Center en zo bepaalt u zelf uw budget. De week daarop al plannen wij hun Assessment Center in en reeds de volgende ochtend heeft u ons ondubbelzinnig eindrapport in handen.

Bel of mail ons nu om onze pragmatische aanpak telefonisch te bespreken.

Bekijk al onze Sales & HR-diensten en producten op www.vansteenis.be

Steeds graag tot je dienst