van Steenis nv

Match of Mismatch?

van Steenis & Partners gebruikt een nieuwe online tool om te meten of uw kandidaat in uw organisatie past of niet. Op basis van twintig vragen met elk zeven stellingen waaraan de kandidaat een score geeft, ziet u in één oogopslag:

1.   Wat zijn de normen en waarden die de betrokkene drijven?

2.   Welke waardensystemen en bedrijfscultuur beïnvloeden hem daarentegen negatief?

3.   Wat zijn z’n energiegevers en energievreters?

4.   Wat is zijn hoogste drijfveer en bijgevolg de graad van zijn maturiteit?

5.   Wat is zijn vermogen om met anderen productief samen te werken?

De Matching Drives Indicator (MDI) is gebaseerd op het onderzoek van Dr. Clare W. Graves en heeft een zeer hoge predictieve validiteit. Hij is perfect inzetbaar bij de rekrutering van nieuwe én bij de coaching van bestaande medewerkers op elk niveau in uw organisatie:

  • De test wordt online afgenomen. Ons loepzuiver rapport ontvangt u 3 uur later in uw mailbox.
  • De optionele eendaagse leiderschapstraining is gebaseerd op de inzichten van de MDI en vormt de best mogelijke investering in de people-managementskills van uw leidinggevenden. De MDI overstijgt ieder DISC-model, MBTI of andere voorbijgestreefde typologie.
  • Dit maakt de MDI ook vlot inzetbaar als interne tool voor teambuilding, coaching, communicatie over de afdelingen heen, omgaan met uiteenlopende persoonlijkheden, samenwerken, integratie van nieuwe divisies… via de groepstrainingsessies die wij in uw opdracht aan uw mensen geven.

Bel of mail ons nu om onze pragmatische aanpak telefonisch te bespreken.

Bekijk al onze Sales & HR-diensten en producten op www.vansteenis.be